Info


De "Internet-Office-Product-Margin" Specialist Distributor !

Met deze slogan, onderstrepen wij AXCENT's strategie om onze klanten een specialistische keuze te bieden uit top kwaliteit producten, tegen inkoopprijzen welke men niet bij de traditionele groothandel of andere distributeurs aantreft.

  • Internet Office Products Distributor: Om uw marges te maximaliseren, moeten wij onze prijzen laag houden. Om onze prijzen laag te houden, moeten wij onze kosten laag houden, en daarom bieden wij ons bestel-systeem, klantendienst en betaalsysteem, alleen aan via het Internet. Moderne tijden, vereisen moderne oplossingen!

  • Marges: Wij streven er naar, onze prijzen zeer concurerend te houden, om onze klanten, met top kwaliteits producten, te laten concureren met de zgn. "Global Players" zoals Viking/OfficeDepot, Lyreco en anderen, en ook nog goede marges kunnen maken.


  • Specialistische keuze: In plaats van een zeer breed pakket producten, bied AXCENT als specialist-distributeur slechts een geselecteerde product range, maar elk met meer diepte, zo dat u uw klanten een grotere keuze en variatie kunt bieden, dan bij de reguliere groothandel, en de Global Players.


  • Distributor: Wij zijn een importeur specialist-distributeur die allleen via het internet opereert. Met over 25 jaar ervaring in de kantoorproducten-industrie, productontwikkeling, en "product-sourcing", kunnen wij zeker bijdragen in het veiligstellen van uw zakelijke toekomst.


  • Merken & Kwaliteit: Wij kiezen zorgvuldig merken, die wellicht minder bekend zijn in Europa, maar een goed marktaandeel hebben in andere delen van de wereld, en dus ook een groot potentieel hebben op onze Europese markt.

    Het is begrijpelijk dat dealers terughoudend zijn, om hun afzetkanaal te openen voor nieuwe merken met soortgelijke producten, en er de voorkeur aangeven om op de golven van de gevestigde merken mee te glijden, maar verstandig vinden wij dat niet.

    Daar de Global Players, deze merken ook aanbieden tegen prijzen waartegen het moeilijk concureren is, en tevens ook nog soortgelijke producten aanbieden onder hun eigen "Huismerk", tegen schrikbarend lage prijzen, moeten dealers nieuwe wegen vinden om te overleven. Wij denken dat wij een deel van die oplossing bieden !