SDI

"Marktleider uit het Oosten......."

Metalen kantoorprodukten 

!
!

SDI: "Leider in het Oosten"

!

SDI Corporation, 's werelds grootste fabrikant van nietmachines (meer dan 10 miljoen stuks per jaar), papierklemmen, hobby messen etc. produceert nu ook een serie correctie-tape rollers met verrassende functionaliteit en top kwaliteit.

Daar waar Europese merken de markten hier domineren, is het SDI merk marktleider in het Verre Oosten. Wat men echter dient te weten, is dat de meeste bekende "wereldmerken" hun productontwerpen laten produceren met de technologie en fabricage van SDI, en dat maakt SDI inmiddels o.a. de grootste fabrikant van nietmachines ter wereld !!

Tevens is SDI een "high-tech" onderneming in het ontwerpen en produceren van zgn. "lead frames" wat metalen componenten zijn van computer chips en transistoren.

Binnen SDI's onderneming worden in eigen productie, alle hoogwaardige stempels en gereedschappen ontworpen en gebouwd voor progressief stansen, spuitgieten, metaalverharding, scherpslijpen, verven en moffelen, in-line zilver/goud "spot-plating", wat alles tesamen het geheim en succes van SDI's kwaliteitsfabricage van de divisie kantoorproducten waarborgen.

Metal based stationery products